Algemene Informatie

ORGANISATIE:

Elk jaar benader ik als hoofdboeker  Franse en Nederlandse touroperators om voor / samen met No Name studio’s en appartementen te blokkeren, bussen te regelen en skipassen te reserveren. Dat betekent dat de busreis, het onderkomen en de skipas gegarandeerd zijn. De touroperators zijn dus in 2017 hiervoor verantwoordelijk en ook aansprakelijk. Wij zijn alleen de hoofdboeker, wij coördineren het hele gebeuren. Wij verzorgen de post, de ontmoetingsmiddag, de skiles, nemen ‘n fysio mee, lossen eventuele problemen op en delen alles in. Lucas en Hans Stijns gaan tijdens Krokusreis mee als begeleider.
Tijdens het Shortweekend en de Meir­eis is er bij voldoende belangstelling een begeleider van  No Name aanwezig. Indien niet, wordt er gewerkt met vouchers om zelf de sleutels, de passen en het materiaal af te halen.

WELKOMSTBORREL: 

Op zondagmiddag 05 februari  2017 kunt u vanaf 16.00 in een gezellig café in het Ginneken Breda met iedereen kennismaken, uw informatie ophalen, vragen stellen,  de 1-ste borrel op onze kosten drinken en eventueel alvast vooruit genieten van 1 week actief in de sneeuw en in de kroeg.

 

 

Uitnodiging volgt van ……

vader                                        en                                   zoon Luc

BOEKING / BETALING:

Het verstandigst is om in september TELEFONISCH al ‘n optie te plaatsen, zeker als het om ‘n groepje gaat of om bijv. 2 gezinnen naast elkaar: het aantal appartementen ( in 1 gebouw ) is nl. beperkt. Dit geldt ook voor losse busplaatsen ( busretour kost dan 150 euro vanuit Eindhoven ). Boeking: eerst bellen met Bavel, wat is nog vrij, dan eventueel optie op appartement, inschrijfformulier downloaden en invullen, pasfoto, opsturen naar Bavel, bevestiging mijnerzijds en verzoek tot aanbetalen (  binnen 5 werkdagen ).Boeking is dan definitief.

WIJZIGINGEN:

Telefonisch doorgeven.  Controleer deze later op de definitieve eindfactuur ( verzoek tot betaling 2-e termijn ). Zonder problemen kunnen wel / andere / geen huur, wel / geen les, meer / minder personen per appartement verwerkt worden. Echter wijziging bus / auto / appartement slechts onder voorbehoud mogelijk.

ANNULERINGSVERZEKERING / REISVERZEKERING:

IEDEREEN dient verzekerd op reis te gaan. Iedereen moet dus ZELF een reis/skiverzekering afsluiten. Wij regelen dat niet meer. Denk eraan: besparen op ’n reis/skiverzekering weegt NIET op tegen de kosten als er iets gebeurt ( banaan, helikopter, arts, ziekenhuis, repatriëring, extra verblijfskosten, enz.).
IEDEREEN moet een annuleringsverzekering afsluiten. Nut van een annul.verz.: alleen met GELDIGE reden, omschreven in de annul. voorwaar­den ontvangt u uw (aan -)betaling retour. Geldig: bijv. ziekte, overlijden. Opm. voor jongelui: te duur / geen geld, ruzie met vriendje zijn GEEN redenen. In de plaats­stelling is wel een oplossing: d.w.z. iemand neemt de plaats en de kosten over.

 

INDIVIDUEEL/met GEZIN / als GROEP:

Iedereen kan mee. Van gezin met kleinere kinderen, gezin met oudere / grotere jongeren t/m scholie­ren / studen­ten / werkenden / oudere jongeren. Want iedereen zoekt toch zijn eigen skigroepje uit of gaat zijn/haar eigen gang. NIETS is verplicht ! U maakt alleen gebruik van die diensten die u nodig heeft. Wilt u samen feesten, dan kan dat. Wilt u liever in uw appartement borrelen, ook goed. Heeft uw partner nu geen zin om te skiën of kan hij/zij minder goed skiën, dan zijn er genoeg andere skiërs die wel met hem / haar meegaan.

ENKELE REIS- en BETALINGSVOORWAARDEN:

  • Iedereen is verantwoordelijk voor zijn / haar daden / gedrag en de daaruit voortvloeiende kosten
  • Iedereen moet verzekerd zijn: anders geen begeleiding / geen hulp
  • Begeleiders / fysio zijn niet in dienst van No Name, zijn niet verantwoordelijk voor letsel, schade, pech van deelnemers tijdens reis, skiën / verblijf
  • Touroperators ( SGR )  zijn in 2017 in SFL, Menuires en Val Thorens verant­woordelijk en aansprakelijk voor busvervoer, onderkomen en skipas. No Name coördineert het gebeuren: wij zijn alleen de hoofdboeker.
  • Een geldig reisdocument is verplicht in het buitenland
  • Totale reisvoorwaarden ter inzage op Haarbeemd 21 te Bavel
  • Ondertekenen en insturen inschrijfformulier verplicht u tot het betalen van de aanbetaling en door aan te betalen verplicht u zich tot het betalen van de totale reissom; indien deelnemer minderjarig is, nemen ouders door hun handtekening de 2 net genoemde verplichtingen over.
  • EERST telefonisch aanvragen: of optie of vastleggen. Dan insturen van inschrijfformulier  en aanbetaling binnen 5 dagen. Aan deze 3 voorwaar­den voldaan, dan is de boeking officieel. ( Uitstel van aanbetaling of andere vorm aanbetaling na overleg mogelijk).
  • Brandstoftoeslag indien extra opgelegd door busmaatschappij, wordt doorberekend aan No Name – buspassagier

Kennelijke fouten en vergissingen in deze folder / op de website zijn voor No Name niet bindend.